Naabrid asusid Olerexi uue tankla plaani vastu sõdima (7)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Tankla ja kaupluse ehitamiseks on Olerexi kaubamärgi all tegutsev ettevõte ostnud Viljandis Tallinna tänava ja Musta tee hargnemiskohas kinnistu, millel seisab lagunenud maja. Tankla vastu on kõige teravamalt sõna võtnud teisel pool tänavat oleva uue kortermaja elanikud.
Tankla ja kaupluse ehitamiseks on Olerexi kaubamärgi all tegutsev ettevõte ostnud Viljandis Tallinna tänava ja Musta tee hargnemiskohas kinnistu, millel seisab lagunenud maja. Tankla vastu on kõige teravamalt sõna võtnud teisel pool tänavat oleva uue kortermaja elanikud. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnajuhid otsustasid üsna tavatul moel panna avalikule arutelule Tallinna tänava ja Musta tee hargnemiskohale planeeritava Olerexi tankla ja kaupluse eskiislahenduse, sest võitlus selle ehitise kerkimise poolt ja vastu kujuneb tõenäoliselt erakordselt ägedaks.

Olerexi kaubamärgi all tegutsev ettevõte Aqua Marina ostis kinnisvaraportaalides mõnda aega müügis olnud vana ja armetus seisus maja koos 1900 ruutmeetri suuruse kinnistuga mullu suvel ning asus tegema ettevalmistusi, et rajada elamu asemel 24 tundi töötav tankla ja kauplus. Viljandi linnavalitsusel ei olnud juhtivarhitekt Jaak Reinula sõnul ühtegi juriidilist võimalust detailplaneeringu algatamisest keelduda ning sellega on ettevõte jõudnud niikaugele, et on esitanud linnajuhtidele tulevase tankla eskiislahenduse, ­uurinud piirkonna liiklussagedust ning on esimesel võimalusel valmis ehitust alustama.

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles