Viljandi vald muudab bussipeatused erinimelisteks (1)

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Viljandi vallas on mitu samanimelist bussipeatust, näiteks Viiratsit on kaks ning transpordiameti sõnul tuleb vallal need ära muuta nii, et nimed ei korduks.
Viljandi vallas on mitu samanimelist bussipeatust, näiteks Viiratsit on kaks ning transpordiameti sõnul tuleb vallal need ära muuta nii, et nimed ei korduks. Foto: Elmo Riig

Transpordiamet juhtis Viljandi vallavalitsuse tähelepanu sellele, et paljud valla bussipeatused on samanimelised. Nüüd plaanib vald anda mitmele peatusele uue nime.

Transpordiamet saatis möödunud kolmapäeval Viljandi vallale kirja, kus juhiti tähelepanu sellele, et Viljandi vallas on olenemata nende varasemale tähelepanu juhtimisele endiselt samanimelisi bussipeatusi. Transpordiamet toob oma kirjas välja, et vallas on kolm Liiva ning kaks Nõmme, Lohu ja Asu peatust. Samuti asub vallas kaks Viiratsi peatust. Valla teedespetsialisti Karl Õiguse sõnul on vallas samanimelisi peatusi veelgi ning nende nimede muutmine on ettevalmistamisel. Ta tõi näite, et tihtipeale on eri piirkondades samade nimedega talud ning ka bussipeatused on nende järgi nimetatud.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles