Kristallkingakese auhind tuli teist korda järjest Ugalasse

Alice Lokk
, reporter
Copy
Kristallkingakese auhinna pälvinud Ilo-Ann Saarepera lavastuses "Valged põdrad". Sama osa eest pälvis ta mullu Ugala kolleegipreemia.
Kristallkingakese auhinna pälvinud Ilo-Ann Saarepera lavastuses "Valged põdrad". Sama osa eest pälvis ta mullu Ugala kolleegipreemia. Foto: Gabriela Urm

Laupäeval kuulutati välja Eesti teatri aastaauhindade laureaadid. Ugala teatri noorim näitleja Ilo-Ann Saarepera tunnustati Kristallkingakese auhinnaga. Mullu sai selle Ringo Ramul.

Koroonapiirangute tõttu anti tänavused auhinnad kätte telesaates. Nii käisid teatrijuht Garmen Tabor ja Eesti teatri tehniliste töötajate ühenduse esimees Eve Komissarov kauaaegse Ugala lavastusala juhi Teet Ehala koduukse taga, et anda talle kätte tehniliste töötajate ühenduse aumärk.

Ilo-Ann Saarepera võttis auhinna vastu tühjas teatrisaalis pärast seda, kui oli ette lugenud Helen Mirreni teatripäeva läkituse. "Ma ei teadnud, et ma seal auhinna kätte saan, aga Kristallkingakese kohta oli tulnud kiri, et olen laureaat. Pidin kuu aega saladust hoidma," ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles