Intervjuu ⟩ Kinnisvaramaakler: müümiseks on aeg hea, ostmise peaks väga hästi läbi mõtlema (1)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Mario Karro sõnutsi poleks liialdus öelda, et kinnisvaraturul valitseb praegu paras paanika.
Mario Karro sõnutsi poleks liialdus öelda, et kinnisvaraturul valitseb praegu paras paanika. Foto: Erakogu

Kuigi eelmisel aastal kartsid või lootsid paljud, et kinnisvara hinnad hakkavad langema, on majandus koroonaviirusest tingitud kriisi tõttu kardetust märksa vähem pihta saanud. Kriis on kinnisvaraturgu pigem elavdanud ja pannud paljusid mõtlema maamaja soetamisele.

Hinnad löövad üha uusi rekordeid ning pannud paljusid küsima, kas see on buum või lausa mull. Sakala vestles Viljandimaa kinnisvaramaakleri Mario Karroga ja küsis, mis pilguga tuleks olukorda vaadata.

Mario Karro, kinnisvaramaaklerina olete oludega kindlasti hästi kursis. Kõrvaltvaatajale tundub, et kinnisvaraturg on praegu väga kuum. Mis seis on Viljandimaal?

Noh, ütleme nii, et kui te tahaksite kinnisvaraturust ja ka Viljandi turust rääkivale artiklile head löövat pealkirja panna, siis võiks see olla näiteks "Kinnisvaraturul valitseb paanika". See ei oleks ausalt öeldes väga ülepaisutatud.

Selgelt on näha, et inimestel on hirm ostmise ja müümise ees kadunud, ollakse julgelt valmis tegema kõike: müüma, ostma, kodu vahetama nii suurema kui väiksema vastu. Turg on praegu tõesti väga aktiivne.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles