Nädala foto ⟩ Pingeline hetk

Copy
Seisul 27:28 läks treener Marko Koksi poeg Hendrik Koks karistusviskele, mispeale isa keeras lihtsalt selja, et ei peaks seda närvesöövat olukorda pealt vaatama.
Seisul 27:28 läks treener Marko Koksi poeg Hendrik Koks karistusviskele, mispeale isa keeras lihtsalt selja, et ei peaks seda närvesöövat olukorda pealt vaatama. Foto: Elmo Riig

Eesti käsipalli meistriliigas teise koha nimel võitlevad meeskonnad Viljandi HC ja HC Tallinn pidasid pingelise lahingu. Väga napilt, 28:27 (13:13) noppisid võidu pealinlased. Nõnda napp kaotus ajab muidugi närvi mustaks, teisalt pole nii tasavägist lahingut vaja häbeneda. Järgmine kord paremini!

Viljandi meeskonnale oli kohtumine keeruline, sest põhiväravavaht Rasmus Ots viibis isolatsioonis ja platsilt puudus ka hiljuti meeskonnaga uuesti liitunud Sten Maasalu. Seisul 27:28 läks treener Marko Koksi poeg Hendrik Koks karistusviskele, mispeale isa keeras lihtsalt selja, et ei peaks seda närvesöövat olukorda pealt vaatama. Kes meist poleks filmi vaadates pingelisel hetkel silmi sulgenud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles