MM-i VALIKTSÜKKEL ⟩ Üks positiivne koroonaproov muutis koosseisu tundmatuseni

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti rahvuskoondise MM-i valiktsükkel oli juba enne palli mängupanekut justkui Kolgata tee: algas sellega, et kodumäng tuli piirangute tõttu Poola viia, ning päädis sellega, et suurem osa esialgsest koosseisust viibib mängupäeval isolatsioonis. Täna õhtul peetavas kohtumises Tšehhi vastu ei pääsenud paraku platsile ka meie kandi jalgpallurid Joonas Tamm ja Karol Mets.
Eesti rahvuskoondise MM-i valiktsükkel oli juba enne palli mängupanekut justkui Kolgata tee: algas sellega, et kodumäng tuli piirangute tõttu Poola viia, ning päädis sellega, et suurem osa esialgsest koosseisust viibib mängupäeval isolatsioonis. Täna õhtul peetavas kohtumises Tšehhi vastu ei pääsenud paraku platsile ka meie kandi jalgpallurid Joonas Tamm ja Karol Mets. Foto: Raul Mee

Eesti meeste jalgpallikoondis alustab täna kell 21.45 maailmameistrivõistluste valiktsüklit Poolas, võõrustades Lublin Arenal Tšehhi koondist. Koroonaviirus on rahvuskoondisele mängu planeerimise ajal mitu kaigast kodaratesse visanud, alustades mängu viimisest Poola ja lõpetades sellega, et meeskonnasisene positiivne koroonaproov muutis koosseisu algsest tundmatuseni. See ühtlasi tähendab ka seda, et Viljandist pärit Karol Metsa ja Joonas Tamme tolles mängus ei näe.

Peaaegu nädal tagasi teatas jalgpalliliit, et koroonaviirusest tingitud piirangute tõttu tuleb algselt Tallinna A. Le Coq Arenale planeeritud valiktsükli kodune avamäng Poola kolida.

Nimelt on Eestis kehtivate reeglite järgi välitingimustes lubatud korraldada spordivõistlusi, millel osaleb koos korraldajatega kuni sada isikut. Jalgpalli MM-i valikmängu korraldamiseks UEFA nõuete järgi on tarvis, et staadionil oleks kõige vähem 150 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles