Uus maja andis Viljandi ettevõtte maailmavallutusplaanile hoogu juurde

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Tactical Foodpacki toidud on matkajatel kaasas olnud ka maailma laes. Näiteks siis, kui meie alpinistid vallutasid Eesti Vabariigi 100. aastapäeva ettevõtmisena Ida-Karakorami tipu Rangstong Gyathoki. Lisaks spondeeris ettevõte Admiral Bellingshauseni meeskonda, kui tema teel Antarktikasse möllas torm ja süüa teha oli võimatu.
Tactical Foodpacki toidud on matkajatel kaasas olnud ka maailma laes. Näiteks siis, kui meie alpinistid vallutasid Eesti Vabariigi 100. aastapäeva ettevõtmisena Ida-Karakorami tipu Rangstong Gyathoki. Lisaks spondeeris ettevõte Admiral Bellingshauseni meeskonda, kui tema teel Antarktikasse möllas torm ja süüa teha oli võimatu. Foto: Elmo Riig

Selle aasta esimestel kuudel kolis 2016. aastal Viiratsis tegevust alustanud Tactical Foodpack täies mahus üle osaühingu Tactical Solution Viljandis Männimäel valminud majja.

«Alguses arvati, et siia tuleb metsaga tegelev ettevõte,» märkis osaühingu turundusjuht Brigita Puustusmaa, viidates sellele, et pika teeäärse hoone esikülge kaunistavad metsamotiivid. Metsaga Tactical Solution küll ei tegele, ent looduslähedus on majas toimetajatele tähtis. Nimelt valmistab Tactical Solution toite ja abivahendeid, mida on matkajail hõlbus teekonnale kaasa võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles