Ai, kui napp! Tulevik langes kodumurul kolmandal üleminutil

Priscilla Õmblus
Copy
Pühapäeval Viljandi kunstmuruväljakul peetud meistriliiga hooaja esimeses kodumängus andis Viljandi Tulevik Paide Linnameeskonnale kõva lahingu, ent eelviimasel minutil sahises siiski tema värav. Seega võtsid kolm punkti sellest mängust vastased.
Pühapäeval Viljandi kunstmuruväljakul peetud meistriliiga hooaja esimeses kodumängus andis Viljandi Tulevik Paide Linnameeskonnale kõva lahingu, ent eelviimasel minutil sahises siiski tema värav. Seega võtsid kolm punkti sellest mängust vastased. Foto: Elmo Riig

«Kui sa üleaja väravaga kaotad, on alati valus. Nii see jalgpall on: kui sa ise ei löö, lüüakse sulle,» nentis Viljandi Tuleviku klubi esindusmeeskonna loots Jaanus Reitel pärast pühapäeval kodumurul peetud meistriliiga kohtumist, mille kolmanda üleminuti värav tõi magusa võidu Paide Linnameeskonnale.

Tulevik suutis oma esimeses Premium-liiga hooaja kodumängus mulluse hõbemedaliomanikuga terve normaalaja võidelda kui võrdne võrdsega, mängu eelviimasel minutil, kolmandal üleminutil, sai aga jala valgeks Eesti koondislane Henri ­Anier – 1:0.

«Tuleb uskuda ja võidelda lõpuni. Me väärisime seda võitu,» tõdes Anier mängujärgses intervjuus. Seejuures tõi ta välja, et väljak oli laineline, mis tegi mängu raskemaks. «Esmakordne: kunstmuru oli hüplik. Aga kolm punkti – see on kõige tähtsam.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles