Linn jagas riikliku lisarahastuse huvitegevuse toetuseks laiali

Copy
Viljandi linnavalitsus jagas raha loodus- ja täppisteaduste valdkonnale ja hariduslike erivajadustega noorte huvitegevusele. 5625 eurot sai Vaksali tänaval toimetav Viljandi laevamudelistide klubi.
Viljandi linnavalitsus jagas raha loodus- ja täppisteaduste valdkonnale ja hariduslike erivajadustega noorte huvitegevusele. 5625 eurot sai Vaksali tänaval toimetav Viljandi laevamudelistide klubi. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus jagas eelmisel nädalal kevadperioodiks toetusi loodus- ja täppisteaduste ning hariduslike erivajadustega noorte valdkonna huvihariduse ja -tegevuse korraldamiseks. Ühe suurema ampsu teenis Viljandi huvikoolist lahku löönud ja sellest õppeaastast iseseisvana toimetav Viljandi laevamudelistide klubi.

«Sellest on meile väga suur abi, arvestades et linna poolt muid toetusi meile pole,» tõdes laevamudelismi ringi juhendaja Olle Järvekülg.

Riiklikku lisatoetust sai mittetulundusühing Viljandi Laevamudelistide Klubi 5625 eurot.

Küsimusele, mismoodi sellest õppeaastast iseseisvalt toimetav klubi seni hakkama on saanud, vastas Järvekülg, et ikka omade jõududega. «Õpilasi on palju, 27 on neid nimekirjas. Nemad maksavad õppemaksu samamoodi nagu spordikoolis ja huvikoolis. Sellega saame kommunaalid lahedalt ära maksta. Lisaks on meil toetajaid nii lapsevanemate, vilistlaste kui firmade hulgas. Jääb ka väheke materjalide peale,» rääkis ta.

Tagasi üles