Viljandi valda kavandatakse jäätmejaama

Alice Lokk
, reporter
Copy
Mustla lähedale Ülensi külla kerkib peagi jäätmejaam. Praegu saavad Viljandi valla elanikud viia kodumajapidamises tekkivad ohtlikud jäätmed Viljandi jäätmejaama.
Mustla lähedale Ülensi külla kerkib peagi jäätmejaam. Praegu saavad Viljandi valla elanikud viia kodumajapidamises tekkivad ohtlikud jäätmed Viljandi jäätmejaama. Foto: Marko Saarm

Teisipäevasel Viljandi vallavalitsuse istungil otsustati korraldada riigihange Mustla jäätmejaama rajamiseks. Sinna saab hakata tulevikus viima rohkem eri liiki jäätmeid kui praegu Viljandi vallas võimalik.

Viljandi abivallavanema Rein Antoni sõnul on nimekiri asjadest, mida kavandatavasse jäätmejaama viia saab, üsna pikk. «Põhimõtteliselt saab sinna kõike viia, nii klassikalisi kui ka suuremaid jäätmeid. Sinna tuleb aed ümber, kõvakattega plats, varjualune, autokaal ...»

Abivallavanema sõnul võib edaspidi sinna viia paberit ja kartongi, plasti, metalli, klaasi, biolagunevaid ja bioloogiliselt mittelagunevaid aia- ja haljastusjäätmeid, puitu, tekstiili ja rõivaid, suurjäätmeid, probleemtoodete jäätmed, patareisid ja akusid, vanu rehve, asbesti sisaldavaid ehitusmaterjale, ehitus- ja lammutusprahti, muid ohtlikke jäätmeid ning eri liiki pakendeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles