Viljandi linn jagas toetusi loodus- ja täppisteaduste ning hariduslike erivajadustega noorte huvitegevusteks

Sakala
Copy
Viljandi linnavalitsuselt sai lisatoetust ka Eve stuudio. Pildil on Eve stuudio 30. hooaja lõpetamine Lennukitehases. Taga seisab juhendaja Eve Noormets.
Viljandi linnavalitsuselt sai lisatoetust ka Eve stuudio. Pildil on Eve stuudio 30. hooaja lõpetamine Lennukitehases. Taga seisab juhendaja Eve Noormets. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus jagas eelmisel nädalal kevadperioodiks toetusi loodus- ja täppisteaduste ning hariduslike erivajadustega noorte huvihariduse ja -tegevuse korraldamiseks.

Taotlusvoorud toetuse saamiseks kuulutati välja veebruari alguses ning taotlemise tähtaeg oli 20. veebruar. "Meie ametile teeb rõõmu, et nii mitmed erinevad organisatsioonid tahavad ja suudavad rikastada Viljandi laste tegevuspõldu ning seeläbi muudavad Viljandi väärtuslikuks elukohaks," ütles haridus- ja kultuuriameti juhataja Jaak Raie. "On oluline, et järeltulev põlvkond mõistaks ja suudaks praegusest paremini hinnata loodusressursse ning samuti rakendada kaasava hariduse filosoofiat huvihariduses."

Loodus- ja täppisteaduste valdkonnas laekus 15 taotlust kümnelt asutuselt ning hariduslike erivajadustega laste valdkonnas 11 taotlust neljalt asutuselt. "Kevadperioodiks kogunes palju väga huvitavaid ideid ning hetkel hoiame pöialt, et viirus taanduks ning oleks võimalus need mõtted ka ellu viia," sõnas kultuuri- ja noorsootööspetsialist Vilja Volmer-Martinson. "Need mitmekesistaksid Viljandi tegevusmaastikku suurel määral ning annaksid niivõrd vajalikku tegutsemislusti."

Raha jagati riigipoolse huvihariduse ja -tegevuse lisarahastuse toel.

Uued taotlusvoorud sügisperioodi tegevusteks avatakse augustis ning taotlemise tähtaeg on 10. september.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles