Kolga-Jaani lasteaed kolis remondi ajaks koolimajja

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Kolga-Jaani lasteaia õpetajad Krista Pärtli (vasakul) ja Sirje Ristisaar jõudsid koos appi saadetud Viljandi valla kolimismeeskonnaga kolmapäeval enamiku asjadest koolimajja ära viia.
Kolga-Jaani lasteaia õpetajad Krista Pärtli (vasakul) ja Sirje Ristisaar jõudsid koos appi saadetud Viljandi valla kolimismeeskonnaga kolmapäeval enamiku asjadest koolimajja ära viia. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeval kolis Kolga-Jaani lasteaia rahvas remondi ajaks Kolga-Jaani kooli nelja ruumi. Energiasäästlik ja basseiniga maja peaks valmima järgmise aasta märtsiks.

Et lasteaed saaks esmaspäeval koolis tööd alustada, aitab mõni lapsevanem nädalavahetusel veel kolida, koroonapiirangute tõttu suuremaid talguid ei tehta. Kolga-Jaani kooli direktori Hasso Kukemelgi sõnul on lasteaia tarbeks kohandatud neli ruumi, kaks mõlemale rühmale. «Lasteaed kolib sisse koroonaarvestusega – hästi väikse lastearvuga. Kel oli võimalik lapsi koju jätta, jättis nad koju,» rääkis Kukemelk ja täpsustas, et muidu on kahes rühmas 36 last ning rühmad ka täis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles