Apteekri poole visatud lumepallid panid väikelinna kihama

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Esialgu tabasid poisid lumesõda mängides apteegi juures olevat liiklusmärki, siis aga suunasid pallid apteegimaja poole. Juhtum pani Võhma elanikud laste käitumise üle arutlema.
Esialgu tabasid poisid lumesõda mängides apteegi juures olevat liiklusmärki, siis aga suunasid pallid apteegimaja poole. Juhtum pani Võhma elanikud laste käitumise üle arutlema. Foto: Marko Saarm

Laupäeval mängisid poisid Võhmas lumesõda, ühtäkki hakkasid lumepallid lendama, kuhu juhtus ning tabasid ka väikelinna apteegi juures olevat liiklusmärki. Apteeker Helve-Kaja Oss läks seepeale aknale ja viibutas poistele hoiatavalt sõrmega. Seepeale tabas lumepall akent.

Apteeker läks siis uksele ja hüüdis loopijatele, et nood lõpetaksid, kuid 10–12-aastased poisikesed otsustasid seepeale lumepallidega apteekrit viskama hakata. «Tänapäeva poisid. Pole seda spordivaimu sees ning 20 meetri pealt ei suudetud palli majanigi visata,» võttis Viljandi politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Lill juhtumi kokku. Hiljem pildusid poisid apteegimaja lumega veel teiselt poolt, kuniks nad väsisid ja lahkusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles