Linnavalitsus otsib mõisapargi teede ehitajat ja valgustite paigaldajat

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi linn asub korrastama mõisapargi kõnniteid ning lisab sinna valgusteid. Foto on tehtud selle aasta jaanuaris.
Viljandi linn asub korrastama mõisapargi kõnniteid ning lisab sinna valgusteid. Foto on tehtud selle aasta jaanuaris. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus kuulutas eilsel istungil välja riigihanke mõisapargi kõnniteede ja mõisahoone juurdepääsutee ümberehitamiseks ning pargi valgustuse täiendamiseks.

Abilinnapea Kalvi Märtini sõnul vajab mõisapark hädasti uuendust. "Meil on äsja valminud Vabaduse plats ning tööd käivad mõisahoone spaahotelliks ümberehitamiseks, seega vajab ka nende vahele jääv mõisapark nüüdisajastamist," ütles Märtin. Mõisapargi uuendus saab plaanide järgi valmis selle aasta juulikuu lõpuks.

Märtin selgitas, et eesmärk on korrastada mõisapargi kõnniteed ja tulevase spaahotelli juurde viiv tee. "Praegune asfaltkattega kõnnitee on vana ja amortiseerunud ning vajab uuendust. Uus lahendus näeb ette, et kõnnitee tuleb graniidist kivikattega," rääkis abilinnapea. Samuti on plaanis sinna paigaldada kaheksa viiemeetrist valgustit.

Uuenduste lahendused on kooskõlastatud muinsuskaitseameti ja spaahotelli arendajaga. Töödeks tuleb raha linnaeelarvest.

Hankelepingu sõlmimisest huvitatud ettevõtetelt oodatakse pakkumusi 31. märtsiks. Hankedokumentidega saab tutvuda riigihangete registris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles