Viljandi linn hakkab kasutama arvete iseteeninduskeskkonda (1)

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi linnavalitsus alustas lasteaedade ja huvikoolide arvete saatmist Bill.me iseteeninduskeskkonda.
Viljandi linnavalitsus alustas lasteaedade ja huvikoolide arvete saatmist Bill.me iseteeninduskeskkonda. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus alustas lasteaedade ja huvikoolide arvete saatmist Bill.me iseteeninduskeskkonda, kus saab igakuiseid arveid vastu võtta, vaadata ja maksta.

"Kui lapsevanem saab linnalt mitu arvet, lähevad need kõik Bill.me keskkonda ja nii on mugav omada arvetest ja nende tasumistest ülevaadet," selgitas abilinnapea Janika Gedvil. "Muidugi jääb kõigile, kes ei soovi uut keskkonda kasutusele võtta võimalus edaspidi tasuda arvet vanal viisil."

​Linnavalitsus saadab igale arve saajale unikaalse lingi, mille kaudu on võimalik registreeruda Bill.me kasutajaks.

Lapsevanem saab pärast registreerimist juurdepääsu kõigile platvormi funktsioonidele ja eelistele. "Lapsevanemad saavad Bill.me keskkonnas ülevaate tasutud ja tasumata arvetest, maksta arveid ühe klõpsu või automaatmaksega ning lisada arvete vaatamiseks ja tasumiseks näiteks teise lapsevanema," selgitas linnavalitsuse rahandusameti juhataja Marika Aaso. "Uues keskkonnas arved ei kao ega lähe rämpsposti, nii on võimalus säilitada ka kõik eelmised tasutud arved."

Lisainfo ja juhised Bill.me kasutamiseks on saadetud lapsevanematele veebipäevikusse Stuudium.

Linnavalitsuse ja arendusettevõtte Bill.me kokkuleppel on registreerimine ja platvormi kasutamine tasuta. Teenustasu võetakse lapsevanemalt vaid juhul, kui arve eest tasutakse Bill.me keskkonnas krediitkaardiga ja siis on teenustasu kaks protsenti makse summast.

​Platvormi kõik võimalused ja eelised on kättesaadavad ka Androidis, HUAWEI AppGallery-s ja iOS-is Bill.me mobiilirakenduses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles