Põllumajandustootjad saavad PRIA-lt koroonakriisist tingitud erakorralist toetust küsida

Priscilla Õmblus
Copy
Põllumajandustootjad saavad selle nädala lõpuni taotleda PRIA kaudu erakorralist toetust, mis on mõeldud COVID-19 pandeemiast tingitud majandusliku kahju osaliseks hüvitamiseks.
Põllumajandustootjad saavad selle nädala lõpuni taotleda PRIA kaudu erakorralist toetust, mis on mõeldud COVID-19 pandeemiast tingitud majandusliku kahju osaliseks hüvitamiseks. Foto: Marko Saarm

Eile algas PRIA-s põllumajandustootjatele mõeldud COVID-19 puhangust tingitud erakorralise toetuse taotluste vastuvõtt. Põllumajandustootjad saavad 22. märtsini taotleda erakorralist toetust, mis on mõeldud COVID-19 pandeemiast tingitud majandusliku kahju osaliseks hüvitamiseks.

Maaeluminister Urmas Kruuse sõnul on väga oluline toetada põllumajandusega tegelevaid ettevõtjaid, kes on koroonakriisi tõttu kannatanud. "See annab põllumeestele kindlasti suurema kindluse kevadtöödele vastu minna," ütles Kruuse.

Toetust saavad taotleda füüsilisest isikust ettevõtjad või juriidilised isikud, kes tegelevad põllumajandustoodete esmatootmisega tegevusvaldkonnas, mida koroonaviiruse puhang on enam mõjutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles