Nädala kast «Pakendid»

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Soomaal elav Mardu talu peremees Rait Parts näitab pakendikonteinerit, mille Eesti Keskkonnateenused talle möödunud aasta märtsis müüs. Ettevõte väidab aga, et müüs Partsile olmejäätmete konteineri.
Soomaal elav Mardu talu peremees Rait Parts näitab pakendikonteinerit, mille Eesti Keskkonnateenused talle möödunud aasta märtsis müüs. Ettevõte väidab aga, et müüs Partsile olmejäätmete konteineri. Foto: Erakogu

Nädala kast ei ole seekord see, mis seisab Viljandis Posti ja Koidu tänava nurgal ning varjab Jaak Joala kuju, vaid asub hoopis Soomaal Mardu talu peremehe Rait Partsi õuel ja peidab pakendijäätmeid. Neid kahte kasti ühendab siiski päris palju. Näiteks ei tea keegi, mida nendega ette võtta ning kes mida tegema peaks.

Pealtnäha väikestes asjades võib peituda suur vägi, sest just need jäävad tihtipeale palju paremini meelde kui ükskõik kui hästi sõnastatud arvamusartikkel või teaduslik analüüs. Teame ju kõik, kui palju aega ja raha läheb suurfirmades sellele, et leida just see õige logo ja tunnuslause, tabada reklaamikampaaniaga naelapea pihta. See võib ju tähendada miljarditesse ulatuvat kasumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles