Jäätmefirma müüs kliendile prügikasti, mida pole olemas, ja pani lepingusse teenuse, mida ta ei paku (11)

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Soomaal elav Mardu talu peremees Rait Parts näitas konteinerit (vasakul), mille Eesti Keskkonnateenused talle möödunud aasta märtsis müüs ja millel on kirjas «Pakendid».
Soomaal elav Mardu talu peremees Rait Parts näitas konteinerit (vasakul), mille Eesti Keskkonnateenused talle möödunud aasta märtsis müüs ja millel on kirjas «Pakendid». Foto: Rait Parts

Jäätmeveoga tegelev aktsiaselts Eesti Keskkonnateenused müüs Soomaa rahvuspargi elanikule Rait Partsile prügikasti, millel seisab silt «Pakendid», kuid keeldub seda pakendijäätmete konteineriks tunnistamast ja tühjendamast. Ettevõte juht Jaan Viljas ütles, et müüs kliendile olmejäätmete prügikasti.

Neljapäevases Sakalas ilmus artikkel sellest, et Soomaa rahvuspargiga piirnevate külade elanikud on huvitatud oma pakendijäätmete äraandmisest, kuid jäätmete äraveoga tegelev aktsiaselts Eesti Keskkonnateenused ei taha seda teenust neile pakkuda, tuues põhjenduseks, et neil seda kohustust ei ole, teeolud on halvad ja prügi liiga vähe. Artiklis mainis Soomaa elanik Rait Parts, et ettevõte oli talle mullu müünud pakendikonteineri.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles