Pensionäride liit loodab maikuule

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Viljandi pensionäride liidu juhatuse liige Jaak Värnik ütles, et koroonaviiruse leviku tõttu ei saa koosviibimisi korraldada, kuid oma tervise nimel on paljudel eakatel hea komme värskes õhus liikuda.
Viljandi pensionäride liidu juhatuse liige Jaak Värnik ütles, et koroonaviiruse leviku tõttu ei saa koosviibimisi korraldada, kuid oma tervise nimel on paljudel eakatel hea komme värskes õhus liikuda. Foto: Marko Saarm

Enne koroona tulekut eakate kooskäimisi organiseerinud Viljandi pensionäride liit suhtleb oma liikmetega internetis, kuid osa eakaid seda siiski ei kasuta. Ühendus loodab, et ehk õnnestub saada päriselt kokku mais ühisel sünnipäeval, mille pidamist on edasi lükatud.

Mittetulundusühingu Viljandi Pensionäride Liit juhatuse liige Jaak Värnik ütles, et koroonaviiruse levik on eakate tegevust tugevalt häirinud eelmisest kevadest saadik.

«Pensionäride seas on üksikuid inimesi, kel pole lapsi ega lapselapsi, ning neile mõjub väga halvasti, kui pole võimalik oma eakaaslastega läbi käia,» lausus ta. «Eelmisel aastal said eakad veel väikestes huvitegevusrühmades kokku, kuid nüüd on kõik meie ringid halvatud ega tööta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles