Folgifestivali korraldajatel on varuks mitu plaani

Margus Haav
, reporter
Copy
 Soome muusik ja helilooja Antti Paalanen on folgifestivalil esinenud ka 2014. aastal. Paalanen on tuntud oma orgaanilise esitusstiili, uute tehniliste võtete ning ekspressiivse kõlapildi poolest, mis aitavad akordioni potentsiaalil paremini esile tulla.
 Soome muusik ja helilooja Antti Paalanen on folgifestivalil esinenud ka 2014. aastal. Paalanen on tuntud oma orgaanilise esitusstiili, uute tehniliste võtete ning ekspressiivse kõlapildi poolest, mis aitavad akordioni potentsiaalil paremini esile tulla. Foto: Elmo Riig / Sakala

Milline täpselt tuleb suvine Viljandi pärimusmuusika festival, ei oska praegu keegi öelda. Festivali pealiku Ando Kivibergi kinnitusel jätkavad korraldajad muusikapeo planeerimist, kuid igaks juhuks on juba varakult ka varuplaanid. 

Täpsemalt öeldes on varuplaane vähemalt kolm. Parimal juhul korraldatakse festival nii nagu harjutud, mitmel laval ja korraliku programmiga, kuid isegi sel puhul tuleb arvestada, et eksootilised esinejad tänavu kõigi eelduste kohaselt Viljandisse ei jõua.

"Kaugemalt artistide toomine võib osutuda väga keerukaks, kuid see ei tähendab, et välisesinejaid üldse poleks," selgitas Kiviberg. "Aga selge on see, et neid pole nii palju, kui varasematel aastatel on harjutud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles