Spordikool tunnustas oma parimaid õpilasi

Priscilla Õmblus
Copy
Kui läinud aasta tänuüritusel said parimad spordikooli õpilased direktor Andres Kallavuselt käepigistuse, siis tänavu seda üritust korraldada ei tohi. Parimad tunnustuseta siiski ei jää. Fotol on mullu ja tänavu spordikooli parimaks suusatamise osakonna õpilaseks valitud Anette Peltser.
Kui läinud aasta tänuüritusel said parimad spordikooli õpilased direktor Andres Kallavuselt käepigistuse, siis tänavu seda üritust korraldada ei tohi. Parimad tunnustuseta siiski ei jää. Fotol on mullu ja tänavu spordikooli parimaks suusatamise osakonna õpilaseks valitud Anette Peltser. Foto: Marko Saarm

Nii nagu iga aasta alguses tunnustas Viljandi spordikool oma parimaid õpilasi – tänavu küll koroonaviiruse piirangute tõttu ilma tänuürituseta.

«Viljandi spordikool on viimasel viiel aastal valinud aasta algul läinud aasta oma ala parimaid. Kuigi eelmine aasta oli eripärane piirangute ja eriolukorra tõttu, toimusid ikkagi kõigil aladel võistlused ja selgitati vanuseklasside parimaid,» teatas Viljandi spordikooli direktor Andres Kallavus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles