Viljandi suusaklubi pani Estoloppeti sarja võiduga lukku

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi suusaklubi vormistas Estoloppeti sarjas võistkondlikus arvestuses võidu. Esiplaanil individuaalarvestuses seitsmenda koha saanud Indrek Hubel ja tagaplaanil individuaalselt kolmandaks tulnud Martin Nassar.
Viljandi suusaklubi vormistas Estoloppeti sarjas võistkondlikus arvestuses võidu. Esiplaanil individuaalarvestuses seitsmenda koha saanud Indrek Hubel ja tagaplaanil individuaalselt kolmandaks tulnud Martin Nassar. Foto: Sportfoto

Kui mullu jäi enamik Estoloppeti pikamaasuusatamise sarja kuuluvatest etappidest lumepuuduse tõttu ära, siis tänavu tuli suusahuntidel trotsida koroonaviiruse levikust tingitud karme piiranguid ja teadmatust. Seda enam pakub rõõmu, et sarja parimaks võistkonnaks osutus seekord Viljandi suusaklubi.

«Hooaeg oli tõepoolest teistsugune ning algus oli ka parajalt ärevust tekitav: kui viimastel aastatel on maratonide ärajäämised olnud seotud lumepuudusega, siis seekord ähvardas koroona. Paljud suusatajad arvasid, et võistlused lükatakse edasi, kuid õnneks saabus koos ilusate suusailmadega teade, et maratonid toimuvad,» rääkis Viljandi suusaklubi liige Kaupo Tammemäe. «Minu arvates oli see väga tähelepanuväärne ja nüüd võib tagantjärele öelda, et ka õige otsus. Kõik üritustega seotu toimus vabas õhus ja ühtegi haiguskollet ei tekkinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles