Viljandlased lõpetasid sisehooaja kolme meistrikullaga

Priscilla Õmblus
Copy
Doris Meinbek on üks kolmest viljandlasest, kes Eesti meistriks krooniti. Foto on tehtud hiljuti peetud sisesõudmise maailmameistrivõistlustel, kus ta oli 2000-meetrisel distantsil kuni 19-aastaste neidude arvestuses kuues.
Doris Meinbek on üks kolmest viljandlasest, kes Eesti meistriks krooniti. Foto on tehtud hiljuti peetud sisesõudmise maailmameistrivõistlustel, kus ta oli 2000-meetrisel distantsil kuni 19-aastaste neidude arvestuses kuues. Foto: Rainer Oras

Läinud nädalavahetusel kulmineerus sisesõudehooaeg Eesti meistrivõistlustega ja nagu praegu tavaks, tõmbasid kõik ergomeetrit endale meelepärases kohas. Viljandi sõudebaasi seinte vahel said meistritiitliga pärjatud koguni kolm sportlast – Leo Muiste, Doris Meinbek ja Malle Lüdimois.

Eesti meistrivõistlustega samal ajal selgusid sõudeliidu neljaetapilise sisesarja ning akadeemilise spordiliiduga koostöös korraldatud üliõpilasmeistrivõistluste parimad. Viljandlasi oli stardis 26. ­Eemale jäid Kaspar Taimsoo ja Kaur Kuslap, kes on praegu Eesti A-koondisega Itaalias Sabuaudias veelaagris.

«Oma pitseri jätsid võistlustele paljude sportlaste karantiinis viibimine ja treeningurütmi muutused seoses eriolukorraga,» nentis viljandlaste treener Ruth Vaar. «Aga meil läks kõigest hoolimata väga hästi: Viljandisse tuli kolm kulda, neli hõbedat ja üks pronks!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles