Jooksja Tony Nõu: käevangus viisid minema ja panid kohe tilguti alla

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandist pärit, praegu Ameerikas õppiv ja treeniv veerandmailer Tony Nõu suutis Euroopa sisemeistrivõistlustel oma jooksu küll lõpetada, ent vajas pärast seda meedikute abi.
Viljandist pärit, praegu Ameerikas õppiv ja treeniv veerandmailer Tony Nõu suutis Euroopa sisemeistrivõistlustel oma jooksu küll lõpetada, ent vajas pärast seda meedikute abi. Foto: Tairo Lutter

Neljapäevast nädala lõpuni Poolas Toruńis väldanud Euroopa sisekergejõustiku meistrivõistlustel esindas Eestit seitse sportlast, nende seas Viljandist pärit, Ameerikas õppiv ja treeniv Tony Nõu. Nõu startis teisel võistluspäeval 400 meetri distantsi neljandas eeljooksus, alustas väga hästi, ent pärast finišeerumist vajas ta meedikute turgutust.

Raskeks läks tal teisel ringil. Ta lõpetas jooksu küll ajaga 48.52 ja viienda kohaga (kokkuvõttes 44. koht), kuid finišis tundis ta ennast väga halvasti.

«Hakkas paha pärast jooksu, olin täiesti tühi ja oksendasin seal. Siis tulid meedikud ja uurisid, kas tahan nendega minna, vastasin, et ei taha, et olen lihtsalt väsinud. Viskasin sinnasamma pikali ja siis nad ikkagi ütlesid, et tule meiega. Käevangus viisid minema ja panid kohe tilguti alla, jalgu ma väga alla ei võtnud,» vahendas Nõu sõnu Eesti kergejõustikuliit.

Liidu saavutusspordi juhi Kristel Berendseni kinnitusel on sportlasega nüüd kõik korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles