Tõsielusaade, mis teatris tööle ei hakanud (1)

Alice Lokk
, reporter
Copy
«Surnud mees» on Carmen Holmi (Laura Kalle) tõsielusari, mille peaosaline Kevin (Martin Mill) saab kulutada nädala aja jooksul miljoni, kuid peab siis surema.
«Surnud mees» on Carmen Holmi (Laura Kalle) tõsielusari, mille peaosaline Kevin (Martin Mill) saab kulutada nädala aja jooksul miljoni, kuid peab siis surema. Foto: Gabriela Urm

27. veebruaril esietendus Ugala teatris Ameerika näitekirjaniku Eric Coble’i tõsielukomöödia «Surnud mees», mille lavastas Taago Tubin. Pealtnäha paeluv lugu on tavalisest mehest, kes kirjutab alla iseenda surmale.

Baarist kakerdab, suitsukoni hambus, välja tugevalt purjus Kevin Sotter (Martin Mill), kel ei tundu elus just eriti hästi minevat. Loole ei tehta pikka sissejuhatust ja asutakse kohe asja kallale: sealsamas baari ees pakub saatejuht ja produtsent Carmen Holm (Laura Kalle) talle võimalust teha koos enneolematu reality-saade. Kevin saab endale miljoni, mille ta peab nädala aja jooksul ära kulutama, ning finaaliks on surm, mille detailide üle otsustavad pealtvaatajad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles