Elanikud on Uue tänava kahesuunaliseks muutmise vastu, kuid linn paneb projekti töösse (1)

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Uue tänava elanikud ei ole rahul, et tänav muudetakse kahesuunaliseks. Pildil on (vasakult) Janno Sild, Toivo Alas, Kaari Metslang ja Ats Riisenberg. Kollasega on tähistatud remonditav tänav ja punasega ala, mis muudetakse kahesuuna­liseks.
Uue tänava elanikud ei ole rahul, et tänav muudetakse kahesuunaliseks. Pildil on (vasakult) Janno Sild, Toivo Alas, Kaari Metslang ja Ats Riisenberg. Kollasega on tähistatud remonditav tänav ja punasega ala, mis muudetakse kahesuuna­liseks. Foto: Elmo Riig

Suur hulk Viljandi Uue tänava elanikke on linnavalitsuse tegutsemise peale pahaseks saanud, sest nende arvates teeb tänava renoveerimisega tehtav muudatus liiklusolud hullemaks. Linnavalitsuse ja projekteerija sõnul on ümberkorraldused mõeldud teenima üldisi huve.

Eelkõige ärritab elanikke see, et renoveerimisprojekt näeb ette muuta Uue tänava Lembitu puiestee ja Allika tänava vaheline lõik ühesuunalisest kahesuunaliseks. Sakalaga suhtlesid sel teemal Uuel tänaval elavad Ats Riisenberg, Janno Sild, Toivo Alas ja Kaari Metslang.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles