Kilginäkse või jahuussitrühvleid?

Hea valguallikana võivad putukad tulevikus kuuluda tervisliku toidu nimistusse. FOTO: shutterstock.com

Keegi ei mäleta varsti enam aega, mil ta aastas korra või paar mõnda eksootilisse riiki reisis ja uudishimust kohalikku tänavatoitu proovida söandas. Ja mitte friikartuleid ega küpsetatud kastaneid, vaid frititud ritsikaid, ämblikke või muid sitikaid ja satikaid.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Ammugi ei mäleta keegi seda aega, kui inimene korilasena iga päev proteiinirikastest putukatest ja vakladest toitus. Kaugel pole aga ajad, mil siinsetes toidukauplustes rändavad tavapärase leiva ja saia ning vorsti ja juustu kõrval ostukorvi kilgijahust näkileivad või rändtirtsutäidisega magusad ampstükid.

04.03.2021 06.03.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto