Raske aasta sundis mängutoa omanikku tegevust lõpetama

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Mulgimadina mängutuba oli aastaid Viiratsi ja Viljandi laste seas väga populaarne. Nüüd on see suletud ja selle asemele tuleb lasteaed.
Mulgimadina mängutuba oli aastaid Viiratsi ja Viljandi laste seas väga populaarne. Nüüd on see suletud ja selle asemele tuleb lasteaed. Foto: Marko Saarm

Viiratsis populaarset laste mängutuba pidanud ettevõtja ei protesteeri selle vastu, et vald lõpetab temaga enne tähtaega rendilepingu ja võtab suure ruumi lasteaia laiendamiseks. Mängutoa lõpetamise otsuse oli ettevõtja juba langetanud, sest koroonapiirangute tõttu on see valdkond saanud majanduslikult valusa hoobi.

Mulgimadina mängutuba pidav Tarmo Türk selgitas, et tegutseb ettevõtjana mitmel alal ning kõigist neist on koroonapiirangute tõttu kõige rohkem saanud kannatada meelelahutuse valdkond. Mängutoas on aasta jooksul käinud vähe kliente. "Väga raske on pakkuda teenust, kui ei tea, millal võib avada uksed ja missugustel tingimustel võib kliente vastu võtta," selgitas Türk. Teadmatus on tema sõnul seganud ka kliente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles