Viljandi fotovõistluse publiku lemmik on Reigo Rannu ülesvõte

Alice Lokk
, reporter
Copy
Viljandi aasta foto publiku lemmik on Reigo Rannu foto "Elava vee allikal", mis on tehtud Helme linnuse vallikraavi põhjaosa allika juures.
Viljandi aasta foto publiku lemmik on Reigo Rannu foto "Elava vee allikal", mis on tehtud Helme linnuse vallikraavi põhjaosa allika juures. Foto: Reigo Rannu

"Viljandi aasta foto" võistluse näitusel "Valgusega kirjutatud" osutus 143 häälega publiku lemmikuks Reigo Rannu foto "Elava vee allikal".

Viljandi fotoklubi pressiteates seisab, et konkursil osalenud töid näidati Viljandi raamatukogu linnagaleriis terve veebruari, mil kõik vaatajad said anda oma hääle lemmikfotole. Fotoklubi president Peeter Sink ütles, et konkurss on igati kordaläinud ja seda näitab ka 77 võistlustööd. Tema sõnul oli tööde tase kõrge ning osalejate seas oli nii hobi- kui profifotograafe.

Publiku lemmikfoto autor Reigo Rannu sõnas, et talle teeb rõõmu, kui teistele ta looming meeldib. "Sedapuhku on rõõm lausa kahekordne, sest nimetatud foto pälvis ka žürii tunnustuse. Pean ise pilti kordaläinuks, sest see on mitmekihiline ja õnnestus tabada lummavat atmosfääri," sõnas Rannu. Tema noppis ka võistluse üldvõidu tööga "Joobuda võid järvest, päiksesärast", mis kujutab õhust järveäärset rannapaviljoni.

Viljandi fotoklubi korraldas aasta foto võistlust seitsmendat korda. Korraldamisse panustasid Ingrid Vinnal, Reeme Remmelgas, Monika Eensalu-Pihel, Ülar Mändmets ja Jaanus Siim. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles