Rangemad piirangud hakkavad kehtima 3. märtsist

Alice Lokk
, reporter
Copy
3.–28. märtsini on kultuuriasutused suletud.
3.–28. märtsini on kultuuriasutused suletud. Foto: Marko Saarm

Valitsus kinnitas eelmisel nädalal eri valdkondades senisest rangemad meetmed, et piirata koroonaviiruse leviku üha kiirenevat kasvu. 3. märtsist peab publikule uksed sulgema enamik kultuuriasutusi, nii teatrid, kinod kui ka muuseumid. Uued nõuded kehtivad 28. märtsini.

Laste, noorte ja täiskasvanute huvihariduses ja -tegevuses, täienduskoolitusel ja -õppel, noorsootöös ning sportimisel ei ole kuni 28. märtsini rühmaviisiline tegevus või treening ruumides lubatud. Lubatud on tegevusi või treeninguid teha kas üksi või kahekesi, näiteks personaaltreeneri või treeningpartneriga. Kui seni tuli sisetingimustes tagada, et ruumi täitumus ei oleks rohkem kui 50 protsenti, siis 3. märtsist väheneb lubatud täitumus 25 protsendile. 

Välitingimustes sportimisele, treenimisele, noorsootööle, huvitegevusele ja -haridusele, täienduskoolitusele ja -õppele hakkab 3. märtsist kehtima kord, mille järgi on lubatud koos juhendajaga senise 50 asemel kuni 10-inimeselised rühmad, kes ei tohi teiste rühmadega kokku puutuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles