Intervjuu ⟩ Kadi Kask: koroonaga nakatumine oli suur õnnistus

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Kadi Kask koos abikaasa Koit Kasega on läbi põdenud koroonaviiruse ja elanud üle tõrjuva suhtumise külaelanike poolt. Pildil olevad lapselapsed jäid terveks.
Kadi Kask koos abikaasa Koit Kasega on läbi põdenud koroonaviiruse ja elanud üle tõrjuva suhtumise külaelanike poolt. Pildil olevad lapselapsed jäid terveks. Foto: Marko Saarm

Aprilli alguses langes üks Abjas elav perekond "koroonakiusu" ohvriks. Küll süüdistati neid haigena poes käimises, küll niisama ringi jalutamises. Ühe katuse all elab suur pere: isa Koit, ema Kadi, nende kaks tütart ning ühe tütre kaks poega. Perekond elas koroonaviiruse üle, kes põdes kergemalt, kes raskemalt. Pereema Kadi Kask kinnitab, et viltu vaadati neile ka mitme kuu möödudes, ent ta ei lase ennast sellest häirida ja peab kevadel koroonaviirusega nakatumist suureks õnnistuseks.

Kadi Kask, kuidas teil see möödunud aasta läinud on?

See teema teeb mulle hetkel rohkem rõõmu kui muret, nii et räägin kohe hea meelega. Kõige suurem rõõm on praegu see, et käisin augustis antikehade testi tegemas ning siis öeldi, et antikehad on olemas meie pere liikmetel, kes testi tegid. Siis nad aga antikehade taset ei määranud, nüüd juba määravad. Olin huvitatud, kas mul on antikehad veel olemas ning käisingi 22. veebruaril proovi andmas. Saate aru, normaalseks peetakse, et antikehi on 50 misiganes ühikut, aga mul on neid praegu, ligi aasta hiljem 218! Ma olin nii õnnelik. Ma veidi kardan seda vaktsiini, nii et mul on hea meel, et mul on praegu nii tugev looduslik kaitse. Täielik õnnistus! Neli korda rohkem antikehasid! Nii et pole alati nii, et antikehad kaovad kiiresti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles