Mulgi uisumaraton jääb ära

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi järvel laiuv uisurada oli reedeks muutunud liiga pehmeks, et seal saaks pühapäeval maratoni sõita. Seetõttu jääb tänavune Mulgi uisumaraton ära.
Viljandi järvel laiuv uisurada oli reedeks muutunud liiga pehmeks, et seal saaks pühapäeval maratoni sõita. Seetõttu jääb tänavune Mulgi uisumaraton ära. Foto: Elmo Riig

Jaanuari lõpust veebruari lõppu lükatud 11. Mulgi uisumaratoni korraldajad tegid kõik endast oleneva, et see oleks võinud pühapäeval teoks saada, ent lõppsõna jäi ilmataadile. Uisumaraton jääb paraku ära.

"Käisin hommikul järvel proovimas, jää läheb järjest pehmemaks. Lausa nii, et uisk vajub sisse. Jää paksusega pole probleeme, aga tugevusega on," rääkis korraldaja Kristjan Kivistik. "Jää on pehme ja uisumaraton jääb tänavu ära. No mis sa teed..."

Mulgi uisumaratoni üks eestvedajatest, Viljandi rattaklubi president Kristjan Kivistik käis reedel jääolusid kontrollimas. "Jää on pehme, uisk vajub sisse," nentis ta.
Mulgi uisumaratoni üks eestvedajatest, Viljandi rattaklubi president Kristjan Kivistik käis reedel jääolusid kontrollimas. "Jää on pehme, uisk vajub sisse," nentis ta. Foto: Elmo Riig
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles