Leo Muiste tõmbas hõbedase sõidu

Priscilla Õmblus
Copy
Niisugune on küllaltki tavapäraseks muutuv vaatepilt suurtel tiitlivõistlustel – külg külje kõrval sõuda ei saa. Viljandi hõbedane tandem sisesõudmise maailmameistrivõistlustel: Leo Muiste ja treener Ruth Vaar.
Niisugune on küllaltki tavapäraseks muutuv vaatepilt suurtel tiitlivõistlustel – külg külje kõrval sõuda ei saa. Viljandi hõbedane tandem sisesõudmise maailmameistrivõistlustel: Leo Muiste ja treener Ruth Vaar. Foto: Rainer Oras

Teisipäeval algasid virtuaalsed sisesõudmise maailmameistrivõistlused, millest 63 riigi ligemale tuhat atleeti võtavad osa maailma eri paigus – olgu selleks siis koduklubi, garaaž või miks ka mitte elutuba. Viljandi sõudeklubi baasi seinte vahel tõmbas end hõbedale Viljandi spordikooli õpilane Leo Muiste.

«Leo tegi imehea sõidu ja parandas ka oma isiklikku rekordit!» rõõmustas tema treener Ruth Vaar. «Ta on ju praegu esimest aastat võistlemas ka selles vanuseklassis, olles ühtlasi U23 arvestuses kõige noorem. Seevastu sõidu võitja on viimast aastat selles vanuseklassis. Seega paistab, kas Leole jällegi nelja aasta pärast selles vanuseklassis vastaseid leidub,» rääkis Vaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles