Spaahotelli projekti valmimine lükkus kolmandat korda edasi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi spaahotelli arendamise eest seisev Rakvere Aqva Spa & Hotel tegevjuht Roman Kusma sõnas, et Viljandi projekti lõpetamiseks on vaja lisaaega. Samal ajal tuleb Kusmal näha vaeva, et päästa Rakvere spaahotell, mis tuli valitsuse korraldusel esmaspäeval sulgeda. Foto on tehtud kevadel, mil Rakvere veekeskuses tuli vesi basseinidest välja lasta.
Viljandi spaahotelli arendamise eest seisev Rakvere Aqva Spa & Hotel tegevjuht Roman Kusma sõnas, et Viljandi projekti lõpetamiseks on vaja lisaaega. Samal ajal tuleb Kusmal näha vaeva, et päästa Rakvere spaahotell, mis tuli valitsuse korraldusel esmaspäeval sulgeda. Foto on tehtud kevadel, mil Rakvere veekeskuses tuli vesi basseinidest välja lasta. Foto: Andres Haabu

Seni kaks korda edasi nihutatud Viljandi spaahotelli ehitusprojekti valmimine lükati arendaja ja projekteerija kokkuleppel ka kolmandat korda edasi. Seda, millal võiks ennustada spaahotelli ja veekeskuse valmimist, ei oska praegu keegi prognoosida.

Viljandisse kavandatava spaahotelli eestvedaja Roman Kusma seletusel tuli seekordne tähtaja nihutamise ettepanek arhitektuuribüroolt KoKo ning selle põhjuseks on sisekujundusega seotud ajanappus. "On veel tehnilisi probleeme, millega pole saanud piisavalt tegelda," selgitas Kusma.

Uus ehitusprojekti valmimise tähtaeg on 26. märts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles