VILJANDIMAA MEISTRIVÕISTLUSED Vabariigi aastapäeval libiseb Holstre-Pollis suusk vabatehnikas

Priscilla Õmblus
Copy
24. veebruaril peetakse Holstre-Polli suusarajal Viljandimaa meistrivõistluste teist etappi vabatehnika stiilis.
24. veebruaril peetakse Holstre-Polli suusarajal Viljandimaa meistrivõistluste teist etappi vabatehnika stiilis. Foto: Marko Saarm

Homme peetakse Holstre-Polli suusarajal Viljandimaa meistrivõistluste teist etappi, mil võisteldakse eraldistardist vabatehnika stiilis. Soovijad saavad seegi kord osaleda avatud stardis.

Nagu vahendas võistluse korraldaja Kaupo Tammemäe, algavad noorte stardid kell 12 ja täiskasvanud lähevad rajale 15 minutit pärast viimast noorteklassi startijat, umbes kell 12.45.

Võisteldakse 3-kilomeetrisel ja kergel 5-kilomeetrisel ringil.

Kui alla  14-aastased sõidavad 3 kilomeetrit, siis N16, M16, N18, N, N40 ja N50 arvestuses võisteldakse 5-kilomeetrisel distantsil. M18, M, M40, M50 saavad oma võimed proovile panna 10-kilomeetrisel võistlusmaal.

Taas on võimalik sõita avatud klassis, kus startida saab kella 13.30–14.

Avatud klassi osalejal on võimalik valida ise sobilik distants ja stardiaeg, ent arvestada tuleb, et finiš suletakse kell 14.30. Avatud stardis osalejate tulemusi ei kanta maakonna meistrivõistluste arvestusse, kuid nad osalevad auhindade loosimises.

Registreerimiseks tuleb saata kiri e-posti aadressil viljandisuusaklubi@gmail.com ning seda saab teha võistluspäeva hommikul kella 9.30-ni. Avatud klassis saab registreerida ka kohapeal. Võistlustest osavõtt on kõigile osalejatele tasuta.

Võistlused on lahtised ning osaleda võivad kõik, kelle tervislik seisund seda lubab.

Maakonna meistrivõistluste medalitele on õigus vaid Viljandimaal alaliselt elavatel või siin sündinud või kasvanud sportlastel, kes on Eesti tiitlivõistlustel esindanud Viljandimaa spordiklubi.

Vanuseklasside võistlusmaa pikkused on kirjas juhendis, mis on Viljandimaa spordiliidu kodulehel.

Korraldaja toonitab, et võistlustel tuleb järgida kõiki riiklikke piiranguid. Haigena tuleb koju jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles