Legendaarse suusapeo kiireim viljandlane oli Indrek Hubel

Priscilla Õmblus
Copy
Veebruari lõpus toimusid Eesti eripaigus mitmed suusamaratonid, ent märtsist sääraseid üritusi pidada ei saa.
Veebruari lõpus toimusid Eesti eripaigus mitmed suusamaratonid, ent märtsist sääraseid üritusi pidada ei saa. Foto: Sportfoto

Pühapäeval sõidetud 47. Tartu suusamaratoni 63-kilomeetrisel põhidistantsil tuli võitjaks Tartust pärit Mart Kevin Põlluste ajaga 3:03.12,8. Kiireim viljandlane rajal oli kümnendana lõpetanud Indrek Hubel – resultaadiks 3:10.16,2, mis andis talle oma vanuseklassis kolmanda koha. Samuti oli kolmas naiste arvestuses Viljandist pärit Reeda Tuula-Fjodorova. Eri vanuseklassides mahtus esikolmikusse meie kohalikke suusahunte veelgi.

«Eks ta natuke ikka anna tunda,» nentis kiireima viljandlasena üle Tartu maratoni finišijoone libisenud Indrek Hubel maratonijärgsel päeval. «Rada oli üsna aeglane. ­Öösel oli värsket lund peale sadanud. Suuresti oli grupisõit – mööda ei kannatanud sõita,» viitas ta värskele lumele kõrvalradadel.

Seejuures rääkis ta, mismoodi ta üheskoos Martin Nassariga rajal sammu pidas. «Põhiliselt sõitsimegi koos. Päris nii ei olnud, et oleks teineteist ette lasknud, aga minul oli kokkuvõttes õnne rohkem. Tema murdis lõpus kepi,» selgitas ta.

Legendaarse suusaküsimuse peale tõdes Hubel, et suusk töötas: pidas ja libises ka hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles