Muutus vabariigi aastapäeva tähistamise ajakava

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Represseeritute mälestuskivi Viljandi mõisa pargis.
Represseeritute mälestuskivi Viljandi mõisa pargis. Foto: Marko Saarm

Linnavalitsus tegi vabariigi aastapäeva kavas muudatuse ning nihutas hommikuse meenutushetke kalmistute ja mälestusmärkide juures pool tundi varasemaks. 

Viljandis algab pidupäeva tähistamine kell 9 kalmistute ja mälestusmärkide juures meenutushetkega. Algul pidi meenutushetk olema kell 9.30, kuid esmaspäeval teatas linnavalitsuse avalike suhete juht Maarja Evert, et see nihutatakse kella üheksale. "See on lihtsalt päevakava muudatus, et kõik osaleda soovijad jõuaksid ilusti kiirustamata ühisele pärgade asetamisele ja pärast oma teiste toimetuste juurde," lausus ta.

Everti teatel järgneb sellele kell 10 tänujumalateenistus Pauluse kirikus, kuid ära jääb traditsiooniline liputseremoonia. Kell 11.15 loeb Viljandi linnapea Madis Timpson Viljandi kohtumaja ees ette iseseisvusmanifesti. Seda on võimalik vaadata otseülekandena veebi vahendusel.

Sakala keskuse juhataja Jaanus Kukk ütles, et Viljandis jääb ära perepäev, sest sinna tuleks palju inimesi ja hajutatust tagada oleks liiga keeruline.

Kell 14 saab näha juba varem salvestatud saadet linna aastapreemiate kätteandmisest. Seda saab vaadata nii Viljandi linnavalitsuse kui Sakala kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles