POLITSEI Koolivaheaeg tõi purjus alaealised: üks neiu jooksis paljajalu lumme, teised jätkasid pidutsemist ka politseivisiidi järel

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Alkohol. Foto on illustratiivne.
Alkohol. Foto on illustratiivne. Foto: Remo Tõnismäe

Viljandi politseijaoskond nentis esmaspäevases Facebooki postituses, et koos koolivaheaja algusega on kahjuks tooni hakanud andma purjutavad alaealised. Viimastel päevadel on politseinikud tegelnud kümne noorukiga, kes olid vägijooki tarbinud.

Viljandi politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Lill sõnas, et alkoholijoobes noorte pärast tuli kaks väljakutset. Reede õhtul kutsuti politsei ühe Viljandi eramu juurde, kus pidutsesid 15-16-aastased noored. 15-aastane tüdruk, kelle koju seltskond oli kogunenud, jooksis politsei saabumise peale paljajalu välja ning peitis end algul maja taga. "Väljas oli üle 10 kraadi külma. Õnneks tuli ta lõpuks ikkagi välja ja sai sooja, kuid oleks ta jäänudki sinna peitu, siis mine tea, mis oleks võinud juhtuda," rääkis Meelis Lill.

Noored viidi sellelt peolt küll koju ja anti vanemate hoole alla, kuid juba järgmisel päeval avastas politsei vihje peale, et mitu noort samast seltskonnast on kaubamaja läheduses ja taas purjus. "Osa neist ei olnud vist kaineks saanudki. Nad saadi kaubamaja juures kätte," lausus Lill. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles