Valla veebileht on hädas anomaaliaga (1)

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Mõnedel kasutajatel ei ole läbi Google Chrome'i brauseri võimalik ligi pääseda dokumendiregistrile, sest vajaliku kastikese asemel kuvatakse EV100 logo.
Mõnedel kasutajatel ei ole läbi Google Chrome'i brauseri võimalik ligi pääseda dokumendiregistrile, sest vajaliku kastikese asemel kuvatakse EV100 logo. Foto: Kuvatõmmis

Põhja-Sakala valla kodulehele minnes võib teatud puhkudel juhtuda, et dokumendiregistrile ligipääsu ei ole. Samuti kuvatakse osale Google Chrome'i kasutajatele lehte mõnes teises keeles. Valla IT-spetsialisti sõnul on mure teada, kuid lahenduse peab sellele leidma vallale teenust pakkuv arendaja. 

Juba mõnda aega võib Google Chrome'i brauseriga Põhja-Sakala koduleheküljele minnes avastada, et osa infost kuvatakse saksa või vene keeles. Samuti ei ole võimalik pääseda ligi dokumendiregistrile, sest kasti, kus seda võimaldav nupuke muidu asub, lihtsalt ei ole.

Põhja-Sakala valla IT-spetsialisti Marko Reimanni sõnul vald ise seda lahendada ei saa, sest kodulehte haldab aktsiaselts Andmevara, kelle halduses on ka teiste Eesti omavalitsuste veebilehed. "See on seesama portaal, mida teised omavalitsused kasutavad, ja minu pisikesed näpud sinna taha ei ulatu. See kõik on teenusena sisse ostetud," selgitas Reimann.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles