Määrdemees Raido Roman: mina tahaks, et ka puusuusk oleks Bjørn Dæhlie vääriline

Priscilla Õmblus
Copy
Velo&Moto poe määrdemehe Raido Romani sõnul ei pruugi sama määre, mis ühel suusatajal töötab, teisel töötada, sest rolli mängib ka sõidutehnika.
Velo&Moto poe määrdemehe Raido Romani sõnul ei pruugi sama määre, mis ühel suusatajal töötab, teisel töötada, sest rolli mängib ka sõidutehnika. Foto: Marko Saarm

«Mina tahaks, et ka puusuusk oleks Bjørn Dæhlie vääriline. Aga vot see suusa pidamine – see on raketiteadus,» lausus suusarivide keskel parasjagu ühele isendile viimast lihvi andev Velo&Moto poe määrdemees Raido Roman. Suure tõenäosusega lippab too suusk koos oma paarilisega sel pühapäeval teiste, rohkem kui 3500 suusapaari seas Tartu maratonil.

Just pidamine on selle legendaarse suusapeo, klassikastiilis sõidetava Tartu maratoni puhul võlusõna.

«Raja esimene pool on ju suuresti üles-alla. Kui juba maratoni esimeses pooles on tuju läinud, et suusk ei pea, siis teises pooles pole enam vahet, kas üldse peab,» rääkis Roman. «Libisema suusa ikka saab!»

Süüdi on ikka määrdemees

Raido Roman ise peab end suusamäärimises pigem veel amatööriks, olgugi et suusakogused tema ümber kõnelesid veidi teist lugu. Samas tunnistas ta, et määrib iga suuska kui maailmaklassi oma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles