Olukord Viljandi liikluses ei parane. Pooled juhid jäid rikkumisega vahele

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Reidi järel koostatud raporti kohaselt kontrolliti 73 juhti ja 37 neist rikkus mingit liiklusseaduse punkti. Kõige rohkem oli lahtise turvavööga sõitjaid.
Reidi järel koostatud raporti kohaselt kontrolliti 73 juhti ja 37 neist rikkus mingit liiklusseaduse punkti. Kõige rohkem oli lahtise turvavööga sõitjaid. Foto: Elmo Riig

Kui novembri keskel tegid politseinikud Viljandimaa liikluses põhjaliku kontrolli, avastasid nad, et pooled juhid rikkusid reegleid. Veebruari keskel tehtud kordusreidil oli seis täpselt sama.

"Kui novembris oli rikkujaid 51 protsenti kontrollitutest, siis veebruaris oli neid 50 protsenti," nentis Viljandi patrullitalituse välijuht Silver Simuste ning lisas nördinult, et maakonna liikluspilti ei saa mingil tingimusel terveks pidada.

Esmaspäeval tulid Viljandisse paljud Tartu liikluspolitseinikud, et kolme kuu järel kontrollida, kuidas siinsed autojuhid liiklusseadusest kinni peavad. Tulemus oli sama halb kui kolm kuud tagasi. Kui novembri keskel kontrolliti 93 juhti ja avastati 48 rikkujat, siis seekord rikkus mõnd reeglit 73-st 37.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles