Kas sulgemisele minevates veekeskustes saab sporti edasi teha? Vallajuhid veel ei tea

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Esmaspäevaks saab selgeks, kas Viljandimaa veekeskused jäävad kaheks nädalaks täiesti suletuks või tohib seal hajutamisreeglit järgides sporti edasi teha.
Esmaspäevaks saab selgeks, kas Viljandimaa veekeskused jäävad kaheks nädalaks täiesti suletuks või tohib seal hajutamisreeglit järgides sporti edasi teha. Foto: Elmo Riig

Kui saabuval koolivaheajal pidasid nii mõnedki plaani minna mõne päeval lähimasse veekeskusesse, siis see mõte tuleb maha matta. Ujulate pidajad pole aga veel otsustanud, kas basseinid jäävad sportijatele avatuks või suletakse koos ülejäänud hoonega.

"Hommikusi ujujaid on meil omajagu. Klientuur on iseenesest olemas," arutles neljapäeval tund pärast valitsuse korralduse saabumist Põhja-Sakala vallavanem Jaanus Rahula. Ta tunnistas, et uudis on nii värske, et pole saanud edasist plaani kellegagi veel arutada. Küll aga andis ta mõista, et päriselt uksi sulgeda Suure-Jaani veekeskus ei tahaks. Tühjaks tuleks lasta kõik meelelahutusbasseinid ning saunades küte välja lülitada, aga kolmele basseinirajale korraga kümmekonna ujuja lubamine võib arutuse alla tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles