Harri Juhani Aaltonen: Maire Joalal ja Mati Karminil on Jaak Joalast väga erinev pilt (1)

Harri Juhani Aaltonen
, Viljandi linnavolikogu Isamaa saadikurühma esimees
Copy
Nii Mati Karmin (vasakul) kui Harri Juhani Aaltonen kuuluvad erakonda Isamaa. Pilt on tehtud Jaak Joala mälestussamba avamisel 31. detsembril.
Nii Mati Karmin (vasakul) kui Harri Juhani Aaltonen kuuluvad erakonda Isamaa. Pilt on tehtud Jaak Joala mälestussamba avamisel 31. detsembril. Foto: Elmo Riig

NEID MÕTTEID ajendas mind kirja panema Maire Joalat esindava advokaadibüroo Triniti vandeadvokaadi Maarja Pildi arvamuslugu 17. veebruari Sakalas ja teen seda sellest hoolimata, et mulle ei meeldi avalikustada seda infot, mida ma nüüd avalikustama pean. Advokaat on nimelt soovinud kunsti juuraga segada.

Mul on hea meel, et Maarja Pild tunnistab, et asi pole Maire Joala omanduses olevas kaubamärgis. Seda kummalisemas valguses näen advokaadibüroo Triniti 11. jaanuaril Viljandi linnale saadetud nõudekirja, sest selles väidetakse, et just kaubamärgis küsimus ongi.

Mul isiklikult on muidugi hea meel ka selle üle, et kaudselt Maarja Pild sellega justkui tunnistab, et nende nõudmistel puuduvad alused. Nii olemegi saavutanud selles küsimuses üksmeele ja ma sellele teemale siin kirjutises enam sõnu ei raiska.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles