Pool tuhat kilomeetrit kõmpinud rändur jõudis Viljandimaale

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Kolmapäev möödus matkajal Intan Pragil Mõisaküla ja Karksi-Nuia vahel kõndides ning päevatee pikkus oli 28 kilomeetrit. Edasi astub mees Tõrva poole ning naaseb Viljandimaale märtsi alguses.
Kolmapäev möödus matkajal Intan Pragil Mõisaküla ja Karksi-Nuia vahel kõndides ning päevatee pikkus oli 28 kilomeetrit. Edasi astub mees Tõrva poole ning naaseb Viljandimaale märtsi alguses. Foto: Marko Saarm

Teisipäeva pärastlõunal kella poole nelja ajal ületas matkaja Intan Pragi Viljandimaa piiri. Tallinnast jalgsiretke alustanud ja suursaarte kaudu siia jõudnud mehel on plaan läbi käia kõik Eesti linnad ning kogu teekonna pikkus on rohkem kui 1700 kilomeetrit.

«Kõik on väga hästi. Midagi ei valuta ega anna tunda,» ütles Pragi, kes oma kodulehel kirjutab, et ettevõtmisele mõeldes tundus see tiir talle endalegi ebareaalne. Matkaja lisas siiski, et ega see kurtmine või liigne mõtlemine midagi aita. «Üleeile korra hakkas pehme lume peal kõndides vasak jalalaba valutama, aga niipea kui asfaldile sain, oli valu kadunud.»

Üks matkapäev korraga

Teisipäeva öö veetis Intan Pragi Mõisakülas. Seal võttis teda vastu põline linnakese elanik ning tegi talle linnatuuri, rääkis ajaloost ning viis korra Lättigi. Hiljem küttis sauna ja pakkus maitsvat õhtusööki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles