Muudatused viisid Inkerist hulga töötajaid

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inkeri on üle 15 aasta olnud Viljandi vanurite ja abivajajate aitamise keskus. Selleks jääb maja linnajuhtide selgituse järgi ka edaspidi, kuid varsti on seal uued töötajad ning abi antakse uue korra järgi.
Inkeri on üle 15 aasta olnud Viljandi vanurite ja abivajajate aitamise keskus. Selleks jääb maja linnajuhtide selgituse järgi ka edaspidi, kuid varsti on seal uued töötajad ning abi antakse uue korra järgi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eakate ja puuetega inimeste päevakeskus Inkeri jäi kuu aja jooksul ilma kolmest juhtivtöötajast, kes leidsid, et linna uus poliitika ei võimalda neil oma ametis jätkata.

Päevakodu juhataja kohalt pensionile minekuks avalduse kirjutanud Valeri Luukka teatas «Sakala» pärimise peale e-kirjaga saadetud vastuses, et Viljandi eakatele inimestele hooldusteenuse pakkumise süsteem, mille ta on oma elutööna 15 aasta jooksul üles ehitanud ning mis on seni toiminud, vajab energiat ja motivatsiooni, mida tema endas sellel ametikohal enam ei leia.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles