Linnavalitsus saadab uutele ilmakodanikele hõbelusika raamatukappi

Üllar Priks
, reporter
Copy
Helir-Valdor Seeder (vasakul), Madis Timpson ja Reet Lubi on valmis meeneid kappi panema.
Helir-Valdor Seeder (vasakul), Madis Timpson ja Reet Lubi on valmis meeneid kappi panema. Foto: Viljandi linnavalitsus

Traditsioonilise uute ilmakodanike vastuvõtu asemel saavad kõige väiksemad linlased sel korral tervituspaki kätte Viljandi linnaraamatukogu raamatukapist.

Viljandi linnavalitsus soovib beebisid ja nende vanemaid kaitsta ega korralda ka sel korral traditsioonilist väikeste linlaste vastuvõttu. Kui eelmise aasta kolmandas kvartalis sündinud viljandlased said paki kätte pakiautomaadist, siis neljandas kvartalis sündinud 34 uut viljandlast ootab Viljandi linnaraamatukogu 110. sünnipäeva puhul tervituspakk raamatukapis.

Raamatukapist paki kättesaamine käib täpselt nii nagu pakiautomaadist paki väljavõtmine. "Paki saajale tuleb SMS uksekoodi ja paki kapis olemise tähtajaga," ütles linnaraamatukogu direktor Reet Lubi. "Kood tuleb sisestada raamatukapi paneelile, siis avaneb uks ja paki saab välja võtta."  Tervituspakid pannakse uute ilmakodanike poole teele kolmes osas.

Pakis ootab 14 tüdrukut ja 20 poissi lisaks hõbelusikale Viljandis valmistatud beebitekki, tervituskaart ja raamat "Pisike puu", mille on välja andnud lastekirjanduse keskus kultuuriministeeriumi antud rahaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles