Linnavalitsus plaanib rajada Lasteparki taas purskkaevu

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Plaanitav purskkaev on kõnniteega samal tasapinnal, nii et on võimalik selle vees sulistada.
Plaanitav purskkaev on kõnniteega samal tasapinnal, nii et on võimalik selle vees sulistada. Foto: Viljandi arhitektuuriamet

Järgmisel istungil asub Viljandi linnavolikogu arutama Lastepargi ümberehituse kavandit, mis näeb sinna ette uued kõnniteed ja valgusmänguga purskkaevuala. Abilinnapea Kalvi Märtini sõnul on plaanis selleks ehitushange välja kuulutada märtsi esimesel päeval.

Lastepargi uuendamise ja sinna purskkaevu rajamise ideid hakati Kalvi Märtini sõnul kaaluma juba möödunud suvel, kui linnavalitsuse istungil tutvustasid kolme ideed linna juhtivarhitekt Jaak Reinula ja linnakunstnik Kristi Kangilaski. Neist kolmest jäi linnavalitsuse arutelude järel sõelale kavand, mille kohaselt oleks purskkaev samal tasapinnal betoonkivisillutistega. Seejärel koostas arhitektuuriamet kavandi, linnavalitsus nõustus sellega ja nüüd minnakse seda volikogule tutvustama.

Märtin avaldas lootust, et linnavolikogul ideedele etteheiteid ei ole ning 1. märtsil saab välja kuulutada ehitushanke, mille ettevalmistamisega hakatakse majandusametis lõpusirgele jõudma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles