Tänumemmed asuvad möödujatele viiruse ajal lootust süstima

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Rahvamajade juhatajad ehitasid eile esimese kolmest suurest lumememmest, kes avaldab raskel ajal inimestele tänu ja annab lootust.
Rahvamajade juhatajad ehitasid eile esimese kolmest suurest lumememmest, kes avaldab raskel ajal inimestele tänu ja annab lootust. Foto: Marko Saarm

Eile ennelõunal oli Halliste rahvamaja juhataja Piret Leskova ligi kahe ja poole meetrise lumememme kukil ja vormis paksude nahkkinnastega selle ämbrist välja valatud pead parajaks. See lumemees oli esimene, kes on mõeldud Halliste kandis liikujaile raskel viiruse ajal lootust ja rõõmu andma.

Ligi kümnekraadise külmaga kulus ehitusmaterjali vormimiseks ohtralt vett. Suure lumehunniku oli sahk teid puhastades Halliste rahvamaja juurde kuhjanud ja nüüd siis kolm rahvamajade juhti seal askeldasidki. Kaasas oli ka üks mees, kes labidaga memme kehaosi parajaks raius. «Mina ei ole kultuurimaja juhataja. Olen abis,» kostis Heiki Alp muheldes. Tema oli oma naise, Uue-Kariste rahvamaja juhataja Ivi Albiga kaasa tulnud ja hankis ka kogemusi, sest kolmapäeval pidi heatahtlik lumememm ehitatama nende külla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles