Muusika, avavile ja ... vaikus ehk Satsi tugevdanud Viljandi HC "harilik" mängupäev

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC read said hiljuti täiendust. Üks neist on Ukraina ekskoondislane Andri Bassarab (nr 13), kes tegi debüüdi läinud nädalal HC Kehra/Horizon Pulp & Paperi vastu mängides.
Viljandi HC read said hiljuti täiendust. Üks neist on Ukraina ekskoondislane Andri Bassarab (nr 13), kes tegi debüüdi läinud nädalal HC Kehra/Horizon Pulp & Paperi vastu mängides. Foto: Elmo Riig

"Kui kõrval poleks iluvõimlejaid kurikaid loopimas, olnuks pärast avavilet olnud haudvaikus. Kummaline. Aga lähed mängu sisse ja unustad selle ära," iseloomustas juba harjumuspäraseks saanud olukorda publikuta mängul Viljandi HC peatreener Marko Koks. Neljapäevases Eesti meistriliiga kohtumises Tallinna Kalevi spordihallis võõrustas viljandlasi Tallinna meeskond, kes võttis 31:24 võidu ning vahetas nendega tabelikoha.

"45 minutit olime mängus ilusti sees. Siis tulid erinevad takistused alustades sellest, et Mihkel oli üleüldse isolatsioonis. Hendrik sai punase – seetõttu jäi ka tagaliinil meil käike väheks," rääkis Koks. "Pidime seal hakkama uusi mehi kasutama, rünnak läks kaootiliseks."

Siinkohal saabki rääkida Viljandi HC uutest täiendustest. Üks neist on küll vana olija Sten Maasalu, kes peaaegu nelja-aastase pausi järel Soome kõrgliigast taas Eesti meistriliigasse naasis, teine aga Ukraina ekskoondislane, pikalt Türgi kõrgliigas mänginud Andri Bassarab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles