Vaksali tänava korteris surnud naise juhtum ootab ekspertiisi tulemusi

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Ekspertiisi tulemused pole tänaseni saabunud, kuid esmase info kohaselt võib juhtumiga seotud olla narkootikum GHB.
Ekspertiisi tulemused pole tänaseni saabunud, kuid esmase info kohaselt võib juhtumiga seotud olla narkootikum GHB. Foto: Peeter Langovits

Politsei ja prokuratuur ootavad hiljuti Viljandis surnuna leitud naise juhtumi lahenduse leidmiseks ekspertiisi vastuseid, et asjas selgust saada.

Prokuratuuri pressinõuniku Maria Gonjaki sõnul ei saa juhtumi täpsemaid tagamaid ikka veel avada. Ta rääkis, et edasiste toimingute plaan on olemas, kuid enne on vaja ekspertiisi vastuseid, mis peaksid saabuma järgmisel nädalal. "Asja edasine menetlemine on suuresti selle taga, mis ekspertiisiaktist selgub," ütles ta. Samuti tõdes Gonjak, et kõik asjaosalised on ütlused andnud, kuid nende sisu praegu avada ei saa.

Politsei sai 16. jaanuaril teate, et Vaksali tänava korterist leiti 26-aastase naise vägivallatundemärkideta surnukeha. Pärast seda hakkas ühismeedias ringlema mitmesuguste detailidega versioone juhtunust ning kõigis neis oli surma põhjusena mainitud narkootilist ainet GHB-d ehk korgijooki. Politsei ja prokuratuur seda teooriat ei kinnitanud, öeldes, et ekspertiis ja menetlustoimingud on alles tegemisel. Viljandi politseijaoskonna menetlusgrupi juht Dan-Kristjan Tops sõnas toona, et naine leiti Vaksali tänava korterist surnuna laupäeval veidi pärast kella 15 ning sündmuskohale saabusid nii politsei kui ka kiirabi, kes püüdis naist elustada, paraku tulutult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles